~1 år~

Glöm nu inte att besöka Sköna Gröna i dag. Kommer bli en kanon dag med många bra erbjudanden ;-)

~14/5-2007~

En uppdatering kanske.. Ja i lördags fyllde ju Andreas år. Detta firades med kalas för våra familjer på eftermiddagen och på kvällen var vännerna här. Vi såg drack lite och såg på slagern. Efter finalen bestämde vi oss för att aldrig se på slager mer.. Så fruktansvärt dåligt! Men förutom det hade vi en mycket trevlig helg. Å ni tack för de fina blommorna, glad! I söndags var vi på konfirmation.. Var väl ingen större upplevelse i kyrkan, de säger ju ungefär samma saker varje gång och jag tvivlar bara mer ju mer de pratat om det. Men men alla är vi ju olika. Kalaset efter var mycket bättre, god mat och trevligt folk ;-) Helgen avslutades i soffan med en riktigt bra film!

I dag har jag varit i Bengtsfors, vi ska göra ett grupparbete! Sen har jag gjort det vanliga här hemma. Har även hunnit med min mage/rygg DVD, skönt. Resten av dagen ska jag tillverka smycken. Ska ju sälja på Sköna Gröna i morrn. De firar ett år och det kommer bli en toppen dag med en massa fina erbjudanden. Jag hoppas ni kommer å hälsar på. Föresten kolla in hemsidan www.skonagrona.se
Även jag ska ha ett erbjudande. Köp valfritt halsband och få örhängen på köpet(värde 39:-) 


På onsdag blir det mer grupparbete, men då kommer de till mig. Skönt att slippa åka. På torsdag ska jag göra mitt första pass på Daftö camping. Ska faktiskt bli riktigt kul.

Ne nu måste jag börja med middagen!
Kram ♥ Henny


~Förlovad~

Ja.. nu har vi tagit vårt förhållande ett steg längre. I går den 11/5 förlovade vi oss. Vi har planerat det sedan länge men hållt det hemligt. Måste säga att minen vi fick på kvällen när vi visade ringarna var obetalbara. Vi firade med middag på en thai resturang. Sedan åkte vi en sväng till Anita och Olle, där det skålades. Sedan blev det en sväng till David och Marika.
I dag fyller älsklingen 28år så snart ska vi ha kalas och i kväll kommer vännerna. Mycket att fira i dag!

Jag är lyckligast i världen!
//Henny

~11/5-2007~

I dag är det mina föräldrars bröllops dag! Grattis!

Veckan har varit full med div saker men nu börjar det lugna ner sig. har i alla fall avarit en rolig och givande vecka. Klarade av att springa hela vårruset vilket jag känner mig mycket stolt över! Klarade även av gruppredovisningen i onsdags. I går var jag i Gbg hela dagen, den första delen av utbildningen till VV konsulent. Det var en mycket givande dag men jag var helt slut när jag kom hem.

I dag har jag varit och fixat till mig i håret. Klippt och färgat så nu är jag i princip pank. Men det var de värt. Hade inte klippt mig på fem månader. Jag har även varit en sväng på systemet och även handlat lite till kalaset som vi ska ha i morrn. Andreas fyller år!

I kväll blir det Uddevalla, vi ska ut å äta.

Ha en riktigt trevlig fredagskväll.. Det ska jag ha!!

Puss!

~8/5-2007~

Det regnar ute :-(    Å jag som vill ha sol. Tänkte ha på mig vita kläder på konfirmationen på söndag å då passar det inte att vara så blek som jag är nu.. Får nog fuska lite sen ;-) Annars är planerna för dagen att:
[  ] Åka till B-fors och planera gruppredovisning..
[  ] Skriva responsen som jag inte gjorde i går..
[  ] Ev. Träna friskis ..

Sen är det de vanliga sysslorna då, som middagslagning.. Kan ju ha roligare! Ne får väl försöka komma i gång!
Kramiz!

~Sommarjobb~

Jepp.. då var det fixat. Kommer arbeta på daftö camping i sommar som lokalvåradare. Ska dit och provjobba nu i vår och kanske får jag hoppa in och jobba någon helg. Kommer nog jobba hela sommarn, utan semester. Kanske inte så jätte kul men vad gör man inte för pengarna.

åter till studierna..

~Helgen~

Måndag igen.. så var hände under helgen då?

Fredag 
* pluggade och skrev klart min kursuppgift
* Hanna var här på middag
* Cycklade nästan en mil med Hanna
* Spenderade kvällen i Loviseholm med lite vin och kortspel ;-)

Lördag - Vår 4 års dag
* Tog oss en tur och hälsade på Tilda, hon har blivit såå stor...
* Kalas för Anton (15år) och pappa (51år) GRATTIS!!!
* Bio med Carro och Jimmy. Spiderman 3

Söndag
* Åkte en sväng på mammas motorcykel - Svinkallt!!!
* Vängning -0,6. Så totalt är det nu -8,5. Stolt!!
* Film och mys med älskligen!

En mycket bra helg alltså!

Veckan är full med saker som ska genomföras. I dag ska jag börja på min examination, skriva respons och ett litteraturinlägg. Sen ska jag springa, laga mat och städa. I morrn är det grupparbete i Bentsfors. Håller tummarna för att det ska finnas några skor där ;-) På onsdag är det redovisning av grupparbete. på kvällen ska jag springa vårruset i Vännersborg. På torsdag är det första grundkursen med ViktVäktarna. Fredag ska jag klippa mig och färga håret och på kvällen ska jag och Andreas på mystur! Lördag fyller Andreas år och på söndag är det konfirmation..

Är det någon som har lite tid att ge mig... ??..??

~2/5-2007~

Tillbaka till verkligheten efter en låång helg. Borde verkligen inte ha tagit ledigt, men så kan det bli i bland. Marknaden var toppen, sålde en hel del smycken och fick måånga beställningar. Kul! På kvällen förfestade vi hos Carro, lika trevligt som vanligt! Sen blev det en sväng på Ed och senare pizzerian. Skönt att vi hoppade hotellet! David och Marika lånade  sofforna ;-) I söndags vaknade jag utan minsta könsla av bakfullhet, underbart! Fixade och donade en hel del hemma å sen blev det varma smörgåsar och mys pys! Gick även ner 1,2kg, toppen!

I måndags åkte jag och mamma till tröllhättan. Shoppade presenter till Anton, pappa och Andreas. Storhandlade även mat. På kvällen var det kalas för Carro, mysigt värre!

I går skulle jag ha pluggat men i stället gjorde jag iordning på min uteplats. Fixade även lite i rabatterna, blev bra! Middag hos mamma och medel friskis blev det oxå!

I dag är det föreläsning som gäller, i Uddevalla. Ska passa på att hämta mina sulor oxå! Annars är det väl som vanligt, mycket att plugga å träning! Ska försöka springa så mycket som möjligt nu under veckan, vårruset nästa onsdag. Resten av denna vecka ska jag även skriva kursuppgift, å jag behöver oxå börja på ex-uppgift. Mindre kul! Till helgen blir det ng kalas oxå, pappa och Anton. Jag och Andreas firar fyra år oxå, tiden går fort!

Ne nu ska jag ta å göra mig i ordning! Ha en bra dag i solen!

//Henny

RSS 2.0